2012. április 21., szombat

Ki vagyok én?

Ki vagyok én?
Parapszichológia…. már több éve elvégeztem a képzést, ezt élem …és e szerint igyekszem rálátni a dolgaimra, de még nem gondolkodtam el azon, hogy mit is mondhatnék erről, ha valaki megkérdezi, hogy mit is jelent, mit is csinálok. Azt hiszem azért mert belesimul a létembe, mert áthatja a mindennapokat, mert így ébredek és így fekszem.
Gyerekkoromban a megérzések , a látomások és a csendes szemlélődés volt rám igen jellemző. Inkább „fura” gyerek voltam mint , normális. A család tisztes távolságból kezelt J ezért inkább hétköznapi életet”választottam”.
Így amikor felnőtt létembe belépet az a lehetőség, hogy ilyen irányú tanulmányokat kezdjek , olyan volt mintha hazaértem volna. Számomra nagy a segítség volt, hogy rendszerbe tudtam foglalni mindazokat a megéléseket amik mint tapasztalat már rendelkezésemre álltak. Megtanultam az életet összefüggésében látni , hogy ne különálló részekre bontva éljem és problémázzak dolgokon, hanem azokat a finom részeket is meglássam, amik összekötik őket egy nagy Egységes rendszerbe. Így olyan segítséget kapok és adhatok a másik embernek amivel ő saját maga lát rá és rendezheti az életét. Hiszen a válaszok és a kérdések is Bennünk rejlenek, de mi emberek olyan kismértékű önbizalommal rendelkezünk, hogy egyszerűen se elhinni, se elfogadni nem tudjuk azt ha egy kérdésre a lelkünkből , szellemünkből megérkezik a válasz. Ezért eszközöket használunk, ilyen eszköz az Taro, a Numerológia, Kronobilológia , Asztrológia, Kristályok. Az évek alatt én is megismertem Őket és használom is. Mélységekbe visz le és segít abba, hogy a Kincseinket megtaláljuk és felszínre hozzuk őket....tehát...úton járó, kereső vagyok mint Te......foghatjuk egymás kezét...vihetjük a lámpát együtt....
Szeretettel:Hajnalka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése