2012. május 27., vasárnap

Rózsakvarc

    Kristályok Szelencéje


A kristályok különleges vonzó erővel rendelkeznek. Ránézünk és simogató,  melengető érzések járják át a lelkünket, borús gondolatokat simítanak el, szívünk nehézségét oldják, fizikai blokkokat semmisítenek meg. Honnan jön erejük? Honnan rendelkeznek azzal a bölcsességgel, hogy csak számunkra segítő és gyógyító , harmonizáló erőket támogatják?
Földanya Bölcsességével bírnak, az ő jótékony és több millióéves , hihetetlen nyomással létrejövő kincseit tárja elénk .
Most Áldással nyújtja, adja nekünk a Rózsakvarcot, ami szívünk gyógyulását segíti. A legismertebb kristályok közé tartozik. Elsősorban a szívben lévő érzéseket harmonizálja. Színe halvány rózsaszín . Mivel a szívre hat, ezért minden, ami ide tartozik,  feloldásra kerül , megszünteti az agresszív gondolatokat, érzéseket és megnyilvánulásokat. Segíti a harag feldolgozást, az önmagunk elfogadását, és szeretetét. Erősíti a szívet, ezért a szívvel kapcsolatos minden betegség gyógyulását fokozza.
A szerelmi bánat …nos, igen, ez nagyon fájdalmas élmény. Nincs olyan ember, aki ezt minimum egyszer ne élte volna át. Ez a rendkívüli kristály ennek az enyhítésében is nagyon nagy támogatással bír. Szinte simogatja az ember lelkét.
Az testen bárhol viselhető, ékszerként, nyugi kőként, vagy kristály elixírként iható.
Szeretettel ajánlom.:)