2012. július 10., kedd

Akasa könyvtár


Akasa Krónika….


Ma egy olyan kristályt mutatok be, aminek a segítségével, a szellemileg felkészült és lelkileg megtisztult ember, már kapcsolatot tud teremteni az Akasa könyvtárral. Miért fontos, hogy minden szinten tisztán és felkészülten kérjünk bebocsátást oda , ahol őrzik az emberiség minden történését, a múltját és a jövőjét? Ha nem felkészülve és megtisztulva tesszük meg ,akkor az elolvasott és megszerzett információ nem lesz tiszta, hiszen a „vevő”, az ember az ,aki mint szűrő „berendezés”veszi az információt, ha a „készülék” szennyezett önös érdekkel, nem tiszta érzésekkel, akkor hogy tudná megkülönböztetni a saját mintázatát attól, amit elolvasott?
Bár a kristály kapcsolatot teremt a felső világgal, kiváló fájdalom csillapító , vírusölőként is rendkívüli   erőket mozgat meg.

Több fajtája is létezik:

 - füstös katedrális kvarc, ő mélyen tisztítja lelket, minden belénk ivódott mintát old, ami akadályozza a lélek szabadságát
-  citrin katedrális kvarc, oldja az előző életekből hozott szegénységtudatot. Megkeresi a gyökér okot ,  oldja a hiedelmet, és fénnyel tölti fel a gócpontokat. 

Szeretettel ajánlom.....