2013. február 8., péntek

                          Bűbájos Üvegek..

                                    


Szárnyaló gondolatok esszencia üvegecske…..olajok, eszenciák, gyógyfüvek ..bűbájos „gondolatok”tárolására….:)Sok változás történik mostanság bennem és a világban is….van olyan változás ami annak tűnik , bár inkább csak a régi dolgok kerülnek újra felszínre…..így születnek meg bennem és általam a Bűbájos üvegecskék.


A Totem állatok erejével vannak áthatva. Tudtátok, hogy nagyon régen, olyan régen amire már senki nem emlékszik akkor amikor a Nők nem csak tudták ,de élték is a valódi Létüket..akkor… , azt gondolták , hogy az ember úgy lesz, hogy az éj leple alatt a szellemvilágból egy erő állat szállja meg a női méhet és ……ebből a nászból születik az ember? Mindenki….te is….az áldott állapotba kerülő nő, pedig tudta, érezte, hogy a gyermekhez milyen erő kapcsolódik….


Ebbe a Bűbáj üvegbe a bagoly és a sólyom ereje költözött….

A bagoly éjszaka kel életre, ezért a Hold erejéhez tartozik. 
 Minden
helyzetben és pillanatban nagyon figyel. Látása kiváló, mert ragadozó , tökéletesen látja azt, amit néz. Kiváló intuitív  képessége
van: médiumok és tisztán látók erő-állata . Kellő bátorsága van, hogy hallgasson az ösztöneire. A bagoly totem magába foglalja a maszkok mögé látást, gyors és csendes mozgást, éleslátást, a titkok és előjelek küldönce,
alakváltó, kapcsolat a sötéttel, a láthatatlan világ és a fény világa,
együttélés az árnyékos énünkkel, holdenergia, szabadság.
A Sólyom a Nap szeme, mely minden dolgot megvilágít. Legmagasabb énünk visszatükröződéseként ő a mindent látás, a mindent tudás és minden létezés. Az élet és a szent utak védelmezője, az ihletről gondoskodó lény.Az erejével mindent átható erők lényegére láthatunk.

Az üvegecske 8 cm magas és 2 cm széles .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése