2013. július 7., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS 2013. JÚLIUS 8-14-ig

Hetünket feszülten, és nehézkesen indíthatjuk. Ne feledjük, hogy önérzetünk jelölője, a Hold, otthonában, a Rák Zodiákusban tartózkodik, és ippeg a hétfői napunk lesz igen feszült ennek következtében. Lehetőleg ne akarjunk feleslegesen, ne legyünk erőszakosak, ügyeljünk a sértődöttség elkerülésére. Családunk tagjaival legyünk megértőek, hallgassuk meg őket figyelmesen! Különösen a Mérleg szülöttek legyenek résen. Keddre csitulhatnak a bennünk működő feszültségek, rendezhetjük sorainkat. Szerdán az Oroszlánba lépő Hold ismét feszült önérzeti állapotokat hozhat. Most a méltóságunk sérülhet, hiszen a Skorpióban lévő Szaturnusz, a sorsszerű eseményekre hívja fel a figyelmünket.


 Legyünk türelmesek az idősebbekkel. Csütörtökön és Pénteken igen jó közérzetnek örvendhetünk, egyedül a túlzásoktól óvakodjunk. A Merkuriusz látszólagos hátráló mozgása alapvetően megnehezíti a közlekedésünket, illetve a kommunikációnkat. A hétvégétől azonban egy olyan elhúzódó feszültség veszi kezdetét, ami az imént felsoroltakat jócskán felerősíti. Visszatérő családi problémákkal kerülhetünk szembe váratlanul, ami adott esetben kíméletlen formát is ölthet. A közlekedésben, és a kommunikációban legyünk fokozottan körültekintőek! Lehetőség szerint kerüljük a vitát, sérelmeket, ne szóljunk vissza, mert most elhúzódó sérelmeket okozhatunk szeretteinknek. A feszültség előreláthatóan Július 27-ig is elhúzódhat. Segítségünkre tud lenni, a légző-gyakorlatok rendszeressége, a koriander, édeskömény, galagonya, bazsalikom gyógynövények főzetének fogyasztása. Óvakodjunk a túlzottan fűszeres és savas ételek, illetve az alkohol fogyasztásától, hiszen így elkerülhetőek a dühös, haragos indulatok megnyilvánulásai.  
Áldott hetet !

1 megjegyzés:

 1. Drága Hajnalfénye,
  élvezetes olvasmány a Tiéd. Amúgy pedig velem pont ez történt. A hétfői feszültségekre gondolok.
  Gondoltam Rád ma délelőtt, hiányzott a beszélgetésünk.

  Az "ipeg" két "p". Nagyon megörültem ennek a szónak, mert utoljára a nagymamámtól hallottam, beszédben is ippeg-ként, már vagy 50 éve...
  sok-sok szeretettel kívánok további jó kutakodást az Univerzumban:
  Irokéz

  VálaszTörlés