2013. július 29., hétfő

Asztrológiai áttekintés (Július 29- Aug. 4-ig)
Hetünket kissé összetörten indíthatjuk, amennyiben alászaladunk, önérzetünk földies arculatának (Hold a Bikában) és engedjük, hogy vizes hajlamaink eluralkodjanak rajtunk. Tapasztalhatunk lustaságra, túlevésre való késztetést. Jusson eszünkbe, hogy ez most nem aktuális.  Esetleges összetörtség élményünket csökkenthetjük böjttel, könnyedebb étkezéssel. A nagy meleg jelentősen csökkentheti folyadék háztartásunkat, ezért ne felejtsük el, pótolni azt!!! Lehetőleg középhőmérsékletű folyadékot fogyasszunk, így mi magunk is közelebb kerülünk saját közepünkhöz.
Nap és Hold

Keddi napunk is harmóniában telhet, amennyiben figyelembe vesszük, háttér erők víz-túlsúlyát, és nem megyünk bele a fentebb leírt túlzásokba.  A nagy meleget kompenzálhatjuk a fodormenta hűsítő hatásával, illetve citromfüves limonádéval. Szerdára felerősödik egy igen kellemetlenül hasító feszültség, amely a családban okozhat váratlan, hirtelen megborulásokat. Kerüljük a hirtelen változtatásokat, mert az most nem üdvös.

Délután jegyet vált a hold, így most a levegős Ikrek jegyén keresztül szemlélhetjük hangulatunk (Hold) változékonyságát. Ennek megfelelően Csütörtök hajnalban lehetnek zavaros, repüléssel, zuhanással kapcsolatos változékony álmaink. Délutánra viszont megváltozik a helyzet, és kellemesen csevegős, váratlanul ötletes helyzetekben találhatjuk magunkat.


Pénteken egy igen kellemesnek tűnő, mondhatni a nemek közötti vonzalomra is igencsak okot adó fényszög kapcsolat tetőzik. A kellem mellett, a praktikusság és a családban való ténykedés szándéka is megjelenhet. Mivel azonban a jelölők alaphelyzete igen kellemetlen hátteret kap, így közeledésünk a másik nem felé, nem biztos, hogy a kívánt eredménnyel végződik. Bővebben: Érzelmeink jelölője, a Vénusz, most a Szűz zodiákusban lépdel, ahol inkább a praktikusság, és az előre kiporciózott érzelmi adagok vannak napirenden, mintsem a nagy érzelmi áttörések. A Szűzre jellemző a szerény, visszafogott állapotok megtartása, és nem igazán díjazza, a nyomulós helyzeteket. Inkább az apró, de biztos lépéseket szereti jobban. Lehetőleg ne rontsunk ajtóstul a házba!

A Rák Zodiákusban tartózkodó Mársz bolygó (akaratiságunk jelölője) sincs jobb pozícióban, mint a Vénusz, hiszen alapállásukat tekintve, mindketten ejtett arcukat mutatják. Mostani akarnokúságunk, inkább a visszahúzódásban mutatkozik meg, mintsem az előre törekvésekben. A Rák szempontjából ez viszont inkább egy figyelem elterelés, hiszen miközben nem akar „semmit”, addig beszivárogva a vizes-árkon keresztül, elfoglalja a „várat”. Mint tudjuk, a szexualitás jelölője is a horoszkópban a Vénusz és a Mársz, így most megtapasztalhatjuk, hogy milyen is az, amikor e két erő együtt működése, a: vágyunk rá, de minek is az állapotból kezdeményeződik. Mindenesetre tartsuk be a fokozatosság elvét!

Szombat reggelre hazaérkezik a Hold, így önérzetünk jelölője ismét a Rák Zodiákusban ébreszthet minket, amennyiben nem megyünk elébe az eseménynek. Érdemes még Napkelte előtt ébrednünk, hiszen később a víz túlsúly igen komoly nyomasztó erejét tapasztalhatjuk.  Lehetőleg ne sértődözzünk, ne együk túl magunkat, inkább empatikus képességünket fejlesszük, az elkövetkezendő két és fél napban. Ebben segítségünkre lehet, a Vasárnap este tetőző, Nap-Uránusz harmonikus fényszög, amely váratlan megoldásokkal, ötletekkel segítheti hétvégénket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése