2013. július 23., kedd

Ikrek LilithIkrek Lilith
Az Ikrekre jellemző, hogy nagyon elmerül  magában a gondolkodásban…. rengeteg gondolat száguldozik a fejében..és fontos számára az is, hogy ezt  minél több emberhez juttassa el. Mivel ez nagy mennyiségű feladat ,ezért a gondolkodást és kapcsolatait csak úgy tudja szinten tartani, hogy mélységeibe nem megy bele…erre  egyszerűen nincs ideje……. energiája. Kicsit úgy működik itt, mint amikor az ember gyorsan szeretné csillapítani az éhségét , ezért gyorsétterembe megy.
Ikrek Lilith

Tehát az Ikrek Lilithnek fontos, hogy kész és jól használható teóriákat tudjon legyártani azzal kapcsolatosan, hogy a világ pontosan milyen is…. majd ezekbe a „sablonokba” igyekszik a környezetébe lévő embereket belehelyezni. Szépen sorba……vannak fekete dobozok és vannak fehér színűek. Nincs átmenet, arra már nem telik az idejéből…. az sok lenne.  Így viszont állandóan azzal szembesül, hogy rengeteg ember nem fér bele a sarkos kategóriákba……..és akkor csalódik, megbántódik……és „tádám”, már is kész a következő szabály….a világba sok az olyan ember aki csalódást okoz, megbánt. Bár ebbe sem szeret elmerülni, hiszen ez nem jó érzés..és a fájdalom mélységekkel jár, ezért kezdi elölről az egészet.
Elfordulva a világtól

Nagyon intelligens  mivel az ura a Merkúr, így igen magasra teszi azt az intellektuális szintet aminek szinte nem tud megfelelni senki. Ekkor azonban beindul az önmegsemmisítés és már nem a környezetét látja „butának, nem megfelelőnek, nem dobozba passzolónak” hanem önmagát, és mindenért magát hibáztatja.
A legjobban akkor tudja Lilith energiáját használni, ha elfogadja, hogy a világ nem  két végletből áll, hogy sokszínű, és helye van  mindennek benne…….a minden alatt .... mindenki értendő…..a többiek..és az”én” is. Nagyon intuitív lélek…ezért ezt  meg kell tanulni használni :)
Jó önmegfigyelést !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése