2013. augusztus 11., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (AUG. 12-18ig)

Önérzetünk  feszülése a hét elején is megmaradhat, amennyiben nem tartjuk kontroll alatt egonkat. Kövessük türelemmel, lépésről-lépésre, az orrnyíláson beáramló lélegzet érzetét, hiszen a hűvös érzet figyelése az orrkarikáknál, a JELENBEN tart minket, így kevésbé rágódunk a múlton és aggódunk jövőnk miatt. A belső feszültségek megoldása érdekében a legtöbbet az adott pillanatban tudunk tenni, LÉLEK-JELENLÉTÜNKKEL. Amennyiben tehetjük, ne vacsorázzunk, hiszen nem sokkal éjfél előtt vált jegyet a Hold, és megérkezik a vizes Skorpió jegyébe. Az amúgy is nagy víz túlsúly, így csak fokozódhat bennünk, és az este elfogyasztott étek, könnyen mérgező, rothadó, erjedő, emészthetetlen folyamatokat indíthat el bennünk.


Másnap is nyomasztó hangulatra ébredhetünk, így, amennyiben tehetjük, végezzünk reggeli jóga gyakorlatokat. Különösen jót tehet aznapi lelkületünknek a Kobra, kígyó és a daru testhelyzetek, melyek igen jelentős méregtelenítő hatással bírnak. Amennyiben nehezen megy a kivitelezésük, úgy könnyített verzióban is végezhetjük például a kobra testhelyzetet: hasaljunk le, majd egyszerűen támaszkodjunk a könyökünkre, mintha könnyedén olvasnánk, és lelegezzünk az alhasba. Ez az egyszerű testhelyzet, az emésztetlen tápanyagokat kényszeríti távozásra az emésztőrendszerünkből. Ezáltal esélyesen távozhatnak életünkből, az oda nem kívánkozó lerakódott élethelyzetek is! Ezekkel az egyszerű lépésekkel, könnyedén elkerülhetjük hangulatiságunk mélységes alászállását.
Egészen Csütörtök hajnalig vizsgálódhatunk bensőnkben, kutathatjuk a mérgeket, amelyeket ebben az időszakban a böjttel mérsékelhetünk. Csütörtök reggel optimistább alapállással ébredhetünk, hiszen a Nyilasba lépő Hold tüzes attitűdje erre ösztönözhet minket. Kicsit feledhetjük az elmúlt napok feszülten depresszív pillanatait. Felmerülő jó ötleteinket lehetőleg valósítsuk meg, hiszen most kiváló pillanatok nyílnak erre.  Pénteken délután fél hatkor hazaérkezik érzelmeink jelölője, a Vénusz. Belép otthonába, a Mérleg Zodiákusba, és ezzel kezdetét veszi, egy harmonikusnak induló időszak, ami azonban a következő héttől igen komoly feszültségeket vetít előre. (Erre a következőkben még bővebben kitérek). Lehetőleg köszöntsük szertartással, a harmónia, a bölcsesség Istennőjét, és gondoljuk át, mit tehetünk életünkben harmonikusabbá!
Hétvégénk, a szombat hajnali Hold jegyváltásával ismét egy feszültebb, morózusabb alapállást hozhat. Lehetőleg kerüljük az esti evést, a kíméletlen viselkedést, környezetünk lényeivel!!! Könnyedén megjelenhetnek nem kívánt kötelezettségek, melyek felboríthatják terveinket.Gondoljunk arra, hogy ami keletkezik, az el is múlik, így feleslegesen ne tegyünk olyat, amit később igencsak megbánhatunk!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése