2013. augusztus 5., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (Aug. 5-11-ig)

Mint láthattuk az elmúlt időszakban, önérzetünk jelölője, a Hold szimbólumra van kihegyezve írásunk, hiszen „Ő” az, aki a leggyorsabban (két és félnaponta) változtatja arculatát (háttér energetikáját). Ennek következtében önérzetünk, hangulatunk állapota is változik, így nem tudunk mihez igazodni életünkben, hiszen ez a pörgés beleszédít minket egonk állandóan változó világába, vagyis a körülményeinkbe. Ezen cikksorozat arra kíván rámutatni, hogy az égi jelölők szimbólum rendszerén keresztül, hogyan tudunk rálátni erre a szédítően gyors LÁTSZÓLAGOS változásra, majd megfigyelve azt, a Hold mozgásán keresztül rátalálni saját ritmikánkra.  Más szavakkal fogalmazva, az orrnyíláson beáramló lélegzet folyamatos figyelemmel követésén keresztül, az érzékszerveink kapujába olyan stabil „Őrséget” tudunk létrehozni, amely megszűri, az elménket állandóan szennyező beáramlásokat. Figyelmünket le tudjuk választani az érzékszerveinkről, így megtapasztalhatjuk belső világunk valódi gazdagságát!
Sorsunk rajzolata

-         Ezen a héten sem maradunk feladat nélkül, hiszen a Hold esti jegyváltásával az elkövetkezendő két napban igencsak vidám, szórakozni vágyó alaphangulatunk jelenik meg. Az eddigi zárkózott, család felé forduló hangulatiságunkat felváltja az Oroszlán tüzes lendülete. Figyeljünk a túlzásokra, mint például a túlköltekezés, túlevés, az élet habzsolásának mértéktelensége. Ne akarjunk uralkodni másokon! Kedden(6-án), nem sokkal éjfél előtt ünnepelhetjük, az Oroszlán Újholdat. Mostantól Teliholdig növelhetünk magunkban például olyan tulajdonságokat, amelyek nemes, királyi erényeket tükröznek.
-         8-án Csütörtökön jegyet vált gondolkodásunk jelölője, a Merkuriusz. A vizes Rák jegyből, a tüzes Oroszlán jegybe változik beszédünk, közlekedésünk jelölőjének energetikája. Hajlamosak lehetünk beszédeket, prédikációkat tartani. Az elkövetkezendő időszakban tartózkodjunk a cinizmustól, mások lebecsmérlésétől, lenézésétől, megbélyegzésétől. Gondoljunk a Javas zenében elhangzó rigmusra, miszerint: „ Mindennek az Ura, az ki a Mag(j)a Ura.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése