2013. augusztus 25., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS( Aug.26-Szept.01-ig)
Hétfőn reggel összetörten ébredhetünk, hiszen önérzetünk jelölője, a Hold a Bika jegyében tartózkodik. Jól tesszük, ha a Nappal kelünk, így elkerüljük a napfelkelte utáni víz időszak lusta, tompa érzet világát, ami rányomhatja bélyegét egész napunkra. 
Már a korábbi cikkekben említés esett, az elkövetkezendő időszak erőteljes víz túlsúlyáról, ami most igencsak megnyilatkozhat érzeteinkben, hiszen a Nap és a Merkuriusz a Szűz jegyébe lépett, ami növelheti bennünk a víz túlsúly földies arcát, az össze törtséget, ami leginkább a napkelte után jelenhet meg a mindennapjainkban. Igyekezzünk mértékletesen táplálkozni, hiszen a böjt, igen jó gyógyszere, a vizes hajlamoknak. 
Nap-Hold


Továbbra is óvakodjunk a bódító szerektől, hiszen a Szűzben lévő Nap- Merkuriusz együttállása, ippeg szemben áll a Halakban lévő Neptunusszal.  Szerdán éjfélkor vált Jegyet a Hold, és belép a levegős Ikrek jegyébe. 
Hajlamosak leszünk a kapcsolódásra, a hírek terjesztésére. Törekedjünk arra, hogy ne továbbítsunk olyan híreket, aminek a valóságtartama kérdéses. Továbbra is fennáll, a múlt héten már említett érzelmi feszültség, ami egy átfutó kvadrát „formájában” jelenhet meg életünkben.  Számíthatunk hirtelen, váratlanul megjelenő fordulatokra, melyek főleg a családi környezetünkben jelenhetnek meg.   Jellemzően érzelmi feszültségek megjelenését tapasztalhatjuk, amikről tudhatjuk, hogy mulandóak. Lehetőleg ne rögzítsük magunkban,a kellemetlen élményeket. Figyeljük a légzésünket, így jelen tudunk maradni! Egész napunkra rányomhatja bélyegét, az Ikrek Hold-Szűz Nap-Merkuriusz-és a Halak Neptunusz által bezárt T-kvadrát, amely igencsak bizonytalanná, labilissá, határozatlanná tehet bennünket.
 Törekedjünk rá, hogy a kigondolt dolgainkat tematikusan csináljuk végig, így elkerülhetővé válik a lelki hezitálásunk. Szerdán (28-án) hajnali három órakor akaratiságunk jelölője, a Mársz belép az Oroszlán jegyébe, így mostantól indítékaink királyi köntösbe burkolózva jelenhetnek meg bensőnkben. Ügyeljünk szándékaink tisztaságára! Péntek délben otthonába érkezik a Hold, így ismét ízelítőt kaphatunk a vízerők túlsúlyából.
 Hétvégénkre rányomhatja bélyegét a már említett átfutó kvadrát, Hold által is bezárt feszülése. Ügyeljünk a család felől megjelenő, provokatív fordulatokra. Lehetőleg ne reagáljunk, igyekezzünk megtartóztatni magunkat. Vasárnap délutánra kifújhatjuk magunkat, és jól tesszük, ha átgondoljuk a hét tanulságait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése