2013. szeptember 4., szerda

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS(09.02-09.-08-IG)

A heti események leírása - mint tapasztalható-, csúszásban van. Tehát, a víz túlsúly működik, és ezen a héten sem lesz más dolgunk, mint ügyelni az egyensúly lehetőség szerinti fenntartására. A tünetek adottak: tompaság, nehézség és összetörtség érzetek, nyomasztó álmosság, túlevés, emésztetlen tápanyag felhalmozódása, és ehhez hasonló érzetek. 
A már említett Szaturnusz-Mársz kvadrát kiteljesedése hozhat elfojtott agressziót, amely az adott pillanatban,” időzített bombaként” törhet felszínre. Ügyeljünk a felgyülemlő indulatokra, melyek most kilátástalan pusztítást hajthatnak végre mind bensőnkben, mind pedig környezetünkben. Amennyiben haragos gondolatokat tapasztalunk megjelenni magunkban, úgy végezzünk has hajtást, melyet legegyszerűbben Hunyadi vízzel, vagy hasonló keserű sós folyadékkal végezhetünk el. A has hajtás közvetlenül a vékonybélben felgyülemlett ártó tűztől tisztítja meg a testet, és ez által az elmét. Mindenképpen törekedjünk, a Napkelte előtti ébredésre, tehát legalább fél hatkor keljünk ki az ágyból, és végezzünk reggeli jóga-illetve légző gyakorlatokat, elejét véve a víz ártó felgyülemlésének.

 Amennyiben nem így teszünk, úgy megtapasztalhatjuk, a Napkelte után közvetlenül beinduló víz energia napi ciklusát, amely a gyomrunkra lesz nagy hatással. Mint tudjuk, a gyomorban székel a Víz energia , így elsődlegesen itt gyülemlik fel a túlsúly, amit hurutként ismerünk. Ennek jelei, a fogmosáskor jelentkező öklendezés, krákogás, reggeli orrfolyás, nehézség élmények, összetörtség élmények.
 Lelki szinten a hangulati tompaság jelentkezik tünetként. Érdemes felkelés után közvetlenül a nyelvről eltávolítani az esetleges lepedéket, illetve 7 korty langyos-meleg víz elfogyasztásával tudjuk a gyomorfalról eltávolítani a lerakódott hurutos méreg anyagot. Súlyosabb esetekben végezzünk reggeli hánytatást, amit 7 és 9 óra között érdemes megejteni, hiszen ekkor aktív a gyomor meridián. Elvégzése egyszerű, hiszen 2-3 pohár meleg víz vagy édesgyökér főzet elfogyasztása után, mutató ujjunk hegyével finoman dörzsöljük meg a nyelv-gyököt, és az így feljövő hurutos habtól szabaduljunk meg.  Nem sokkal utána az étvágy megjelenését tapasztalhatjuk. Lehetőség szerint az esti órákban már ne együnk, hiszen Naplemente után már nincs emésztő tűz így az akkor elfogyasztott táplálék megreked a tápcsatornában!!! Reggel szintén várjuk meg az étvágy megjelenését, és lehetőség szerint csak akkor együnk!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése