2013. október 21., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (OKT.21-27-ig)

Ezen a héten már érezhetjük gondolkodási folyamatunk jelölőjének, a Mekuriusznak a hátráló (retrográd) mozgását. Közlekedésünkben, kapcsolatainkban, kommunikációnkban tapasztalhatunk igen komoly nehézségeket. Amennyiben megállást, megrekedést tapasztalunk a közlekedésben, úgy legyünk türelmesek, nagyvonalúak, hiszen most az elfojtott dühök, indulatok időszaka van. Közlekedés közben, az autóban például kiválóan tudunk légző gyakorlatokat végezni, elhárítva ezzel a belső és külső dugókat. Végezzünk tisztító kúrákat, hiszen az időszak igen alkalmas erre. 

Szerdán reggel nem sokkal nyolc óra után lép át a Nap, a Skorpió jegyébe. Ezzel kezdetét veszi egy igen komoly, nehéz transzformációs időszak. Keressük meg életünkben azokat a folyamatokat, amelyeket ideje meghalasztanunk. Az eddig is tapasztalt víz energia túlsúlya még nagyobbra dagad, így reggeli felkeléseink az elkövetkezendő időszakban igencsak nehézkessé válhatnak. Lehetőleg fogjuk vissza a táplálkozásunkat, így napjaink könnyedebbekké tehetők.
Emésztésünk megtisztítására a böjt ősi módszerét alkalmazhatjuk. Kerüljük az intrikus, hátsó szándékkal tarkított megnyilvánulásokat. A Skorpió időszak pozitív arculatát éltessük magunkban. Legyünk lényeglátóak, segítő készek világunk lényeivel szemben. A sas éleslátásával csapjunk le a bensőnkben megbúvó mérgekre, rothadó folyamatokra, és gyökerestül tépjük ki az ártó folyamatokat lényünkből, így tisztítva meg magunkat a káros folyamatok elburjánzásától.
Igyekezzünk felfedezni magunkban a gyógyítót, aki a mérgek transzformálásán keresztül találja meg a tökéletes elixírt. Különösen a környezetünkben élőkkel legyünk igen megértőek, megbocsájtóak, és kíméletesek, hiszen az esendőség mindenkiben megtalálható, így a környezetünkben felfedezett kritikus tényezők gyökér okát, leginkább magunkban keressük!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése