2013. október 28., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (OKT.28-NOV.3ig)

Ennek a hétnek a feladata, a sorsszerű események visszatérésének vizsgálata, és értelmezése lesz. Élettani szempontból a vizes energetika egyre növekvő túlsúlya okozhat nehézségeket, legfőképpen a reggeli felkeléseknél.
Tehát, ezt a hetet akár egyfajta vizsgaként is felfoghatjuk, hiszen a sors eseményei komoly feladatokat támaszthatnak elénk. Legyünk résen, és igyekezzünk a történések mögé látni. Az orrnyílásokon beáramló lélegzet érzetének a figyelemmel követése türelmet, éleslátást adhat ezek megfejtéséhez. 

Különösen legyünk most türelmesek és nagyvonalúan elnézőek az idősebbekkel és a gyermekekkel. Lehetőleg ne akarjunk előre törni a feladatok elvégzésében, mert most a sors (Szaturnusz) erői gördíthetnek akadályt életünk megszokott menetébe. Amennyiben ilyet tapasztalunk, úgy álljunk meg, és vizsgálódjunk az adott feladat témakörében nagy körültekintéssel, mert lehet, hogy életünk igen komoly, súlyos kérdéseit, félreértéseit tisztázhatjuk most könnyű-szerrel!!! Jusson eszünkbe, hogy megállni, lassítani nem szégyen. A jó hadvezér is így cselekszik: először rendezi seregeit, hogy újra hadba küldhesse őket( Változások törvénykönyve -JI KING- A hadsereg képe). Legyünk mi is jó vezére seregünknek: Gondolkodás-Érzelem- Akarat. 

Teremtsünk rendet, és miután alaposan átgondoltuk helyzetünket, úgy ismét induljunk a feladatok elvégzésére. Segítségünkre lesznek ebben az”Égiek”, hiszen a Mársz(akarat) és a Plútó( világi események, történések egyik felelőse, a Mársz megszökött aspektusa) harmonikus fényszöge jelzi, hogy mostanság komoly erőket mozdíthatunk meg ügyeink rendezése érdekében. Használjuk Ki! Vasárnap kora délután ünnepelhetjük a Skorpió újholdat. Lehetőségünk szerint végezzünk szertartást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése