2013. november 12., kedd

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (NOV. 11-17)

Most következő napjaink is mozgalmasak lesznek, hiszen a Bakban kitartóan menetelő Vénusz- érzelmeink jelölője-, együtt állásba kerül a Plútóval, illetve kilencven fokos(kvadrát) feszültségbe a Kosban araszoló Uránusszal. Tehát, Magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy érzelmileg igencsak kifordított állapotba kerülhetünk (Plútó), valamint ezen felül hirtelen, váratlan feszültségek jelenhetnek meg, a mindennapjainkban. Komoly összeszedettséget igénylő feladat lehet számunkra, hogy uralkodni tudjunk magunkon. Tartózkodjunk a kíméletlenségektől, a durvaságtól, érzéketlenségtől, a gyűlölködéstől. 


Alkalmazzunk meleg olajos masszázsokat, főleg a vese gödör, a medence tájék és a térd ízületek tájékán. Óvatosan kenjük be az ízületeket, de ne masszírozzuk!!! A meleg szezámolaj egészen a csontvelőig be tud szívódni, így védelmezi, szigeteli az idegpályákat is. Ne feledjük, hogy az olajtól, olajozottá válunk, így életünk menetét is gördülékenyebbé tehetjük.
A Hold szerdai jegyváltásával helyzetünk nem javul, hiszen a Kos jegyében találkozik a fentebb leírt jelölőkkel, így saját bőrünkön tapasztalhatjuk indulataink erősségét. NE MENJÜNK FEJJEL A FALNAK!!!
Amennyiben éberen szemléljük a légzés folyamatán keresztül a bennünk megjelenő feszültségeket, úgy lefülelhetjük a bensőnkben generálódó feszültségeket, melynek következtében megfoghatjuk a kitörő indulatokat. Legyen kezünk ügyében friss víz, amely segít lehűteni a forrófejűséget. Adott esetben végezzünk has hajtást, amely kiűzi a vékonybélben lerakódott salakokat. Végezhetjük glaubersós vízzel, kutyabenge kéreg főzetével, szenna levél forrázatával, illetve szilvalekvárral is.
Továbbra is figyeljünk a közlekedésünkre. Minden bizonnyal számíthatunk az időjárás változására is, ami nem fogja helyzetünket megkönnyíteni. Legyünk óvatosak, körültekintőek! Lehetőleg továbbra is keljünk korán, jóval Napkelte előtt. Étkezzünk visszafogottan!!!
Pénteken a Hold átlép a Bika jegyébe, így önérzetünk, érzeti énképünk is felölti a Bika jegyre jellemző formai stabilitást, ragaszkodást. Vasárnap délután ünnepelhetjük a Skorpió Teliholdat, melyet akár szertartásossá is tehetünk. Megfogalmazhatjuk magunkban, hogy Újholdig mit szeretnénk elfogyasztani nem kívánatos tulajdonságaink közül. Például ragaszkodásunkat, haragtartásunkat, életünk folyamában  rejlő mérgezettségeinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése