2013. november 17., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (Nov.18-24-ig)

Hetünket a tegnap délutáni Telihold szertartásban megfogalmazott csökkenteni kívánt elfogyasztandók visszaidézésével kezdhetjük. Kísérjük figyelemmel, hogy, hogyan is vannak szinkronban a bennünk működő erők, a külső történésekkel. A Bikában lévő Hold, erre kiváló alkalmat kínál, hiszen most nem szerencsés belealudni a Napkeltébe, mert a víz időszak nehézkessége azonnal meg tud mutatkozni, napi tompaságunkban.

 A most elfogyasztott ételek nagy valószínűséggel le is rakódhatnak, amennyiben nem tartjuk be az energetikai szabályokat. Lehetőleg délután három óra után már ne fogyasszunk szilárd élelmet, mert az már nem fog megemésztődni másnap délelőttig. Forduljunk inkább a meleg levesek felé, és tegyünk egy tányér levesbe, egy evőkanál szezámolajat, ami segíti a belső rugalmasságunkat fenntartani. Az olajtól olajozottabban foroghat életünk kereke is, valamint kiváló védő réteget képez a hideg ellen.
Olajozás

 Hetünk viszonylag nyugalmasan telhet, sőt, segítő erők megjelenését tapasztalhatjuk, amennyiben figyelünk a belső meglátásainkra, illetve környezetünk jelenségeit jelként szemléljük. A hét elejétől, egészen Csütörtökig, terveink megvalósulásának harmonikus lehetőségei kínálkoznak. A család, mint támogató erő tud fellépni az életünkben! 
Használjuk a kínálkozó alkalmat, de tegyünk is a megvalósulásért! Jó alkalom ez a máj és az epe utak tisztítására. A koriander, az édesköménymag, az orvosi zsálya, és a bojtorjángyökér főzete, igen jó tisztító hatással bír ezen a területen is. Gondolkodásunkban is megjelenhet egy igen transzformatív rendező erő. A Merkuriusz és a Plútó hatvan fokos (szextil) fényszöge rámutathat a bensőnkben megjelenő mérgekre, illetve az azoktól való megszabadulásra. 
Most jó lehetőség mutatkozik rá, hogy homeopatikusan- „kutyaharapás szőrivel”- vizsgálódjunk önmagunkban. Fedezzük fel gondolati mérgeinket, dühünket, haragunkat és alakítsuk át elixírré. Törekedjünk, hogy beszédünk, kimondott gondolataink, gyógyszerként hassanak környezetünkre. Pénteken hajnalban (22-én), nem sokkal fél öt után vált jegyet Tudatosságunk jelölője, a NAP. Ezzel egy kicsit engedni látszik a szigorú vizes időszak, hiszen a tüzes Nyilas jegyében folytatja ragyogó útját, a KÖZÉP URA. 

Hétvégénk ennek fényében telhet, amennyiben figyelembe vesszük, hogy a HALAKban úszó Neptunusz egy kvadrát (90-fokos fényszög) feszültséggel próbálja elbizonytalanítani napunkat. Lehetőleg kerüljük a bódító italokat, a zavaros embereket és helyzeteket. Ne bonyolódjunk ideológiai és vallási vitákba, mert igen zavaros tézisek kerekedhetnek ki beszélgetésből. Figyeljünk megsejtéseinkre és sugallatainkra, hiszen most a finom, szinte megfoghatatlan belső élmények lehetnek útmutatóink.
Jó hetet! Lévai Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése