2013. november 25., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTRKINTÉS (Nov. 25-Dec. 1-Ig)

Hetünket a Nap-Neptun feszültségének bizonytalanságával indíthatjuk, amennyiben a reggeli Nap-kelte gyakorlatainkat elfeledjük elvégezni. Tapasztalhatjuk a Szaturnusz-Merkuriusz együttállásból fakadó megrekedtséget, amely főleg közlekedésünkre (dugók), és intézendő ügyeinkre nyomhatja rá a bélyegét. Ismerjük fel a helyzetet, és vizsgáljuk meg, hogy bennünk milyen érzet élmények, és gondolatok keletkeznek, hiszen ezekben rejlik a megoldás kulcsa. Amennyiben tudunk, végezzünk vastagbél mosást, amellyel a dugóinkat megszüntethetjük.

 Hetünket továbbra is a víz energia túlsúlya uralhatja, amennyiben nem ügyelünk az étkezésünkre. Lehetőleg pihenjünk le idejében, hogy még a Nap-kelte előtt, a szél időszakban tudjunk ébredni. Így elkerülhetjük a késéseket, idegeskedéseket, a nap folyamán. Ügyeljünk arra, hogy milyen hőmérsékletű italokat, és ételeket fogyasztunk, hiszen a hőmérséklet csökkenése fokozottan a meleg italok irányába terelhet minket. Ne feledjük, hogy a 36 fok alatti italok, ételek kihűtenek minket, és fázni fogunk! 

Hetünk további részében érzelmeink lehetnek megpróbálva. Legyünk elnézőek, türelmesek, különösen családunk tagjaival. Megjelenhetnek családban zajló folyamatokból fakadó erkölcsi torzulások, kibillenések. Lehetőség szerint boncoljuk szét a témákat több tagra, és állítsunk mindegyikhez külön kérdést, így a probléma apránként megoldható. Ezzel a módszerrel megtalálhatjuk a folyamatokban rejlő, megbúvó rothadványokat, gennyedő részeket, és „fertőtleníthetjük” azt. Továbbra is használjunk meleg olajakat, különösen a térd és derék ízületeink tájékán. A gyömbér, a Bazsalikom és a Macskagyökér főzete segít melegen és derűsen tartani lelkünk finom egyensúlyát.
Jó hetet !
Lévai Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése