2014. január 6., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.01.06-01.12-ig)

Hétfőn reggel megtapasztalhatjuk, hogy a víz túlsúlya milyen erővel tud „lesújtani”, a gyanútlan ébredőre… Legyünk éberek, kitartóak, és ne hagyjuk hajlamainkat eluralkodni magunkon. Lehetőség szerint keljünk korán, és végezzünk jóga gyakorlatokat, melyekkel belső mozgató rugóinkat megfelelő mederbe terelhetjük. Későn este önérzetünk jelölője a Hold, átlép a Kos jegyébe, így éjszakai álmainkban megjelenhetnek a harcos, ütközetekkel, küzdelmekkel teli képfolyamatok.


 Kedden napközben viszont megtapasztalhatjuk, milyen is az, amikor a négy kardinális jegy (Kos, Rák, Mérleg, Bak) között feszül egy átfutó feszültség. Legyünk éberek, figyeljük kitartóan a lélegzet beáramló érzetét, hiszen ezen keresztül tudjuk felismerni a megjelenő szituációkban, a konstelláció által jelzett feszültségeket. Különösen ügyeljünk a hirtelen, kíméletlen dühök megjelenésére, melyet elsősorban a gyomrunkban megjelenő feszülés jelezhet. A feszültségek megjelenése elsődlegesen a családias környezet lehet!!!Felmerülhet még, a másik (mások) hibáztatása is, hiszen a Mérlegben lévő Mársz, akaratiságunk jelölője, erre igen csak komoly lehetőségeket kínál. Lehetőleg ne hibáztassunk másokat, inkább vizsgáljuk meg, hogy a megjelenő feszültség bennünk milyen érzelmeket, gondolatokat generál.
 A feszültség Szerdán is kitart egész nap, így éberségünket folyamatos tréning alatt tarthatjuk. Csütörtök hajnalban ismét jegyet vált a Hold, így megint csak a földiesebb arcát mutatja felénk. A reggeli felkeléseink megint nehezebbek lehetnek. Ügyeljünk továbbra is a korai kelések betartására. Szombaton késő este jegyet vált gondolkodásunk jelölője, a Merkuriusz, így mostantól levegősebb, barátságosabb, ellenben metszőbb gondolatképek tarkíthatják majdani beszédünket. Igyekezzünk barátságosak lenni másokkal, támogassuk a segítséget kérőket, adott esetben sziporkázó ötletekkel, melyet mostantól a Vízöntő Merkuriusz intuitív ötletessége segít. Hetünket viszonylagos jókedvben, társaságban zárhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése