2014. január 20., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.01.20-01.26-ig)

Hetünket hétfőn hajnalban, a Vízöntőbe érkező Nap beléptetésével indíthatjuk. Érdemes előző este készülni az eseményre, hiszen igen korán, 4 óra 51 perckor (Budapestre számítva) ünnepelhetjük az Égi eseményt, mely szimbolikusan tudatunk energetikai átrendeződését jelenti. Az eddigi morózusabb bakos (fagyos) állapotainkat egy extrémebb, ötletesebb energetika hatja át mostantól, harminc napon keresztül. 
Talán, az előzőekben már körül írt feszültségek is enyhíthetőbbek lehetnek, a vízöntő jegyben rejlő humoros, ötletes, extravagánsabb megoldások által. Ne feledjük azonban, hogy az időszak igen vizes energetikát mutat, így a jelenleg kedvező időjárás ellenére is könnyen kihűlhetünk, illetve nehézkessé válhatunk. Mostantól fokozottabban ügyeljünk étkezésünkre. Különösen a meleg, rendszeres, de könnyű ételek tudnak a segítségünkre lenni. Vese tájékunk és idegrendszerünk feszültsége jelentheti az elkövetkezendő hetek kihívását! Védjük derekunkat meleg ruházattal és fürdővel. A meleg sós levesek könnyedén csökkentik a szélenergia ártó tüneteit, melyeket testileg a bőr szárazságában és az alsó lábszár görcsös feszüléseiben tapasztalhatunk. 


Lelki folyamatainkban az érzelmi elhidegülésektől, a bántóan hasító beszólásoktól, és kíméletlen tettlegességektől érdemes óvakodnunk. A hét közepétől már tapasztalhatjuk azt az igen komoly feszültséget, amely a Vízöntő jegyében haladó Merkuriusz, és a Skorpió jegyében ippeg „megállni” készülő, de még csak „lassuló” Szaturnusz között jön létre. Gondolkodásunk és a sors erők között létrejövő kilencven fokos fényszög kapcsolat rámutathat például közlekedési, kommunikációs, illetve egyéb megnyilvánulási megoldandóinkra, melyeknek most kivehetjük a méreg fogát. Kerüljük a közlekedési kihágásokat, mert most súlyos árat fizethetünk ezekért!!! Lehetőleg legyünk türelmesek a fiatalokkal, az idősebbekkel és a feletteseinkkel! Kutassuk, keressük magunkban azokat a mélyen megbúvó helytelen, mérgezett születési berögződöttségeket, melyek életünk problémáinak legfőbb okozói. Bátran nézzünk szembe önnön hibáinkkal, hiszen az elkövetkezendő napok ötletei megoldást adhatnak súlyos, régi sérelmek feloldására. Gyógyszert találhatunk halálosnak vélt betegségek gyógyítására. Keressük az elixírt, hiszen bennünk lakik! Amennyiben figyelmesen végig hallgatjuk rokonaink, családtagjaink, barátaink, ismerőseink lelki sirámait, úgy ráébredhetünk gyötrelmeink, szenvedéseink belső mozgató rugóira. Figyeljük meg, hogy a problémák belőlünk fakadnak, tehát a megoldás kulcsa is bennünk rejtezik!
A bazsalikom, a macskagyökér, a galagonya, a petrezselyem, a zilizgyökér, a nyers gyömbér fogyasztása, a meleg-olajos masszázs és a jóga gyakorlásának rendszeres végzése, most jó barátként szólíthatják meg lelkületünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése