2014. február 10., hétfő

Kék Holdba Merítkezés Talizmán

 Labradorit és Holdkő finom sejtelmével áthatva.
A labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó.Első ránézésre , olyan kis szürke, szinte semmitmondó....ám ha elmerülsz a mélységében, feltárja különleges világát és beenged a lelkébe...... Erősíti a tudatot és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. A tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.
Körbe Holdköveket helyeztem el.......a holdkő a Női Ősökkel segít kapcsolatba kerülni, segít, hogy a ritmikádat megtaláld......
Kék Hold

Mi célja lehetett (...) Istennek? Ha az éjszaka rendeltetése az álom, az öntudatlanság, a nyugalom, a nagy feledés, miért kell szebbé tenni az éjszakát, mint a nappalt, miért édesebb, mint a hajnal és az este, és ha a hold, ez a lassú, elbűvölő, a napnál költőibb csillag olyan tapintatos, mintha az volna a feladata, hogy felkeresse, ami a fény elől érzékenyen elrejtőzik - miért világítja át mégis oly ragyogóan a sötétséget? És a szép hangú madarak közül a legszebb hangú énekes miért nem pihen úgy, mint a többi - miért énekli dalát a nyugtalanító homályban? Miért borul a világra ez a fátyol? Miért remeg a szív, szorong a lélek, s miért bágyad el a test? Mire való ennyiféle csábítás, ha nem az emberhez szól, aki nem is látja, hiszen ágyában fekszik.

 A Talizmán álmok szárnyán érkezett...kezeim által öltött formát........megvásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése