2014. március 23., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.03.24-03.03-ig)
ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.03.24-03.03-ig)

Hetünket kivételes harmóniában tölthetjük, amennyiben akaratunkat nem feszítjük túl. Lehetőségeink szerint hagyjuk a dolgokat a maguk útján menni, és támogassuk környezetünk tagjait, céljaik, erőfeszítéseik beteljesítésében. Érdemes most családi ügyeinket kézbe venni, hiszen a Jupiter, a Rák jegyében, és a Merkuriusz a Halak jegyében egy harmonikus fényszöggel kapcsolódik egymáshoz a hét közepén, melynek áldásos hatását hét elejétől, egészen csütörtökig élvezhetjük. Segítsünk a rászoruló hozzátartozóinkon, hiszen most kiváló alkalom kínálkozik jótékony cselekedeteink megnyilvánítására. A Halak jegyében „úszkáló” Merkuriusz, amely gondolkodásunk 
jelölője, igen különleges, irracionális gondolatokat hozhat most életünkbe. Használjuk ezt a lehetőséget, és most hagyjuk a racionális, kötött, logikus gondolatok sorozatát, hiszen itt és most nem sokra megyünk vele.
 A közlekedésre, időbeosztásra továbbra is figyeljünk, hiszen az elúszásra való hajlam továbbra is ott lebeghet a fejünk felett. Érdemes a héten gyógynövényügyben szétnéznünk a közeli réteken, erdőszéleken, hiszen a korai tavasz előcsalta a kankalint, és egyéb tavaszi gyógynövényeket, amiket most jó szándékkal begyűjthetünk.

  
Ez időtájt érzelmi életünk is harmóniába kerül akaratiságunkkal, ami jelentheti társkapcsolatunk egyensúlyosságát is. Amennyiben a légzésen keresztül megfigyeljük a bensőnkben keletkezett harmóniát, úgy rögzíthetjük ezt az állapotot, melynek előnye, hogy bármikor elővehetjük azt a későbbiekben. Pénteken már érezhetjük a Vízöntő Vénusz és a Skorpió Szaturnusz feszültségét, amely a hétvégénkre is rányomhatja nyomasztó bélyegét. Lehetőség szerint figyeljük meg az előző napokban tapasztalt érzelmi harmónia és a szinte rögtön utána következő nyomasztottság átmenetét, hiszen ebben az esetben beláthatjuk, hogy ami keletkezik, az el is múlik!

Vasárnap este ünnepelhetjük a Kos Jegyének Újholdját, amely egy komoly transzformációs folyamatnak a kezdetét jelzi. A négy kardinális jegy között feszülő átfutó kvadrátba bekapcsolódik most a Nap és a Hold is. Egy rövid ideig lelkünkben érezhetjük a dinamikus erők működését. Gondoljuk át jól, hogy mit szeretnénk megnövelni Teliholdig, hiszen most minden bizonnyal teljesülni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése