2014. április 6., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.04.07-04.13)


 Ismét mozgalmas időszak elé nézünk. Amennyiben tehetjük, keljünk korán, és végezzünk reggeli jóga gyakorlatokat, hogy egyensúlyunkat meg tudjuk őrizni a nap közben megjelenő feszültségek közepette is. A Rák zodiákusban haladó önérzeti jelölőnk, igen komoly feszültségeket okozhat, különös tekintettel a családi környezetekre. Élettanilag a gyomorban tudunk feszültségeket fellelni, amennyiben figyeljük, az orrnyíláson beáramló lélegzet élményét.

 Hétfőn délután fél hatkor köszönthetjük, a Kos jegyébe lépő Merkuriuszt, ezáltal gondolkodásunk igencsak felgyorsulhat, és cselekményeinkben lendületességet fedezhetünk fel. Óvakodjunk a fejjel a falnak típusú cselekedetektől, beszólásoktól!!!  A bennünk működő tűz túlsúlya megnövekedhet, minek következtében a belső indulatosság, a vékonybélben lévő tűz erő is egy magasabb sebességre fokozhatja elménk gondolkodási funkcióját. Amennyiben indulatos gondolatokat figyelünk meg magunkban, a légzés figyelése által, úgy végezzünk has hajtást! Lehetőleg közlekedjünk óvatosan, hiszen az elkövetkezendő napokban ( egészen 19-ig), a:” lassan járj, tovább élsz” szlogenje lehet érvényben! Kedden szintén egy komoly szívügyi feszültség tetőpontján találhatjuk magunkat.

 A Kosban haladó Nap ( Szív-Tudat), és a Mérlegben hátrafelé mozgó Mársz (akarat), olyan szívügyi támadottságot hozhat életünkbe, amelybe könnyen belebetegedhetünk, ha erőinket nem kezeljük óvatosan! Végezzünk légző gyakorlatokat, fogyasszunk galagonya főzetet, és amennyiben a jóga gyakorlása mellett döntünk, úgy tegyük azt rendszeressé. A hét további részében a fokozódó tűz túlsúly mellett, az igencsak felhalmozódó víz túlsúlyra is ügyelnünk kell. A Vénusz a Halakban, érzelmi túlzásokat, a Neptunusszal való együttállása pedig, ködös érzelmi állapotokat hozhat. Hallgassunk megsejtéseinkre, sugallatainkra, és segítsük a rászorulókat környezetünkben.  Mindezen felül megfigyelhetjük, hogy hogyan működnek bennünk az átalakító erők, és amennyiben együtt működünk velük, úgy életünket tetszés szerint alakíthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése