2014. április 13., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.04.14-04.20-ig)

A múlt heti írásban részletesebben kifejtettem, a következő időszakra vonatkozó figyelni valóinkat. A mostani hét eleje, egészen csütörtökig hordozza magában azt a kirobbanó feszültséget, melynek előszelét a hétvégén már érezhettük. Amennyiben indulatos érzelmi áthatottságú gondolatokat figyelünk meg magunkban a lélegzet áramlásának segítségével, úgy lehetőleg végezzünk mihamarabb has hajtást, a kialakulni készülő esetleges konfliktusok elkerülése érdekében. 


Ennek legegyszerűbb formája, a Hunyadi víz fogyasztása az esti órákban, mikor már hazaérkeztünk. Maga a folyamat általában nem drasztikus, inkább az emberekben kialakult előítéletek és tévképzetek nagyítják fel. Általában az éjszaka folyamán egy-két hasmenés jelentkezik, mellyel együtt távozik a felgyülemlett tűz ártó a vékonybélből, így következményesen egy lényegesen békésebb lelki állapotot tapasztalhatunk meg. A folyamat eredménye szinte azonnal megmutatkozik! Ez által súlyosabb gyulladásos problémákat is elkerülhetünk.

Kedden délelőtt háromnegyed tízkor ünnepelhetjük, a Kos Teliholdat, mellyel egyidejűleg megfogalmazhatjuk magunkban, a tűz túlsúlyos kérdéseink, problémáink elfogyásának lehetőségét, az Újholdig. Lehetőleg kerüljük a túl fűszeres, csípős étkek fogyasztását, hiszen ezek növelik az indulatokat. Közlekedésünkben, kommunikációnkban legyünk igen megfontoltak! Kerüljük a hirtelen váratlan irányváltásokat! Amennyiben nem fontos, lehetőleg ne rohangáljunk feleslegesen!!!

Péntektől átgondolhatjuk a hét első részének történéseit, és értékelhetjük azokat saját életünkön belül, valamint elő készülhetünk a Nap jegyváltására, mellyel tudatunk fényességes jelölőjét léptethetjük hajnalban a Bika jegyébe. Készüljünk elő a Húsvéti napokra, és gondoljuk át a böjt fontosságát, melynek lényege, a megtisztulás lehetősége egy új időszak kezdete előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése