2014. május 18., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.0519-05.25-ig)


Az elmúlt egy hét viszontagságos érzelmi kimozdultságai után, lényegesen kiegyensúlyozottabb napok elé nézünk. Hétfőn reggel Napkelte előtt (4 óra 45 perc tájékán…) érdemes ébrednünk, hiszen tudatosságunk jelölője most jó alkalmat kínál arra, hogy anyagi lehetőségeinkkel kapcsolatos jövőbeni meglátásokra tegyünk szert.

 Az ÉG által kínált alkalmat, talán az ismert közmondással is jellemezhetjük: „Ki korán kel, aranyat lel”, hiszen azon felül, hogy a Nap aranyos sugarai megvilágítják a korán kelőt, egy belső összhang tükrében megtalálhatjuk azt a csatornát, ahol rendeződni tudunk az említett élet területen. Délben jegyet vált a Hold, így önérzetünk mostantól egy vidámabb, társaság kedvelőbb, barátságosabb arcát mutathatja meg a maga extremitásával. Megfigyelhetjük magunkban a Vízöntő jegy sajátosságait az elkövetkezendő két és fél napban. Kedden is jól haladhatunk dolgaink intézésében, hiszen az önérzetünk harmonikusan kapcsolódik belső mozgató rugóinkhoz. Este legyünk éberek, mert a Vízöntő Hold- és a Skorpió Szaturnusz kilencven fokos feszültsége különböző idealisztikus mérgeződésekre mutathat rá. Ne ragaszkodjunk mereven légből kapott ötleteinkhez, hiszen minden múlandó…


 Szerdán Hajnalban, ippeg Napkelte előtt köszönthetjük tudatunk fényes jelölőjét, az Ikrek jegyében. Ezzel összefüggésben megnő a levegő energia túlsúlya, hiszen mostantól igencsak felfokozódhat a kommunikáció, az intézendőink száma és az ezekkel kapcsolatos ténykedések. Lehetőleg igyekezzünk egyszerre egy dolgot elvégezni, hiszen az Ikrekre jellemző, hogy több szálon futtatja az eseményeket, így könnyedén a felületesség csapdájában találhatjuk magunkat! Kövessük figyelemmel a lélegzetünk érzetét, így megtarthatjuk saját ritmusunkat, és az Ikrek jegyhez tartozó szervet, a tüdőnket is trenírozhatjuk légző-gyakorlatokkal. Csütörtöki felkelésünkön nem igen könnyít, hogy időközben jegyet vált a Hold, így a Halakságra jellemző elúszás, szétfolyás nehezítheti az amúgy is csapongó Ikrekes gondolkodásunkat. A légzés segítségével tudjuk magunkat kordában tartani, elkerülve ezzel az esetleges káosz kialakulását napi rendünkben. Péntek délutántól, a Kos Hold behúzhatja a már ismert átfutó feszültsége a Kardinális jegyekben, ezzel viszont lendületet is adhat aktuális ténykedésünkhöz. Szombaton akaratiságunk jelölője, a Mársz megkezdi előre-irányú, direkt mozgását, így hosszú idő után először tapasztalhatjuk meg, hogy dolgaink végre egyenesbe kerülhetnek. Segítségünkre tud lenni, hogy egy ideig még élvezhetjük, a Rák Jupiter (Tér) és a Skorpió Szaturnusz (Idő) áldásos harmóniáját. Most rendezhetjük a régi vagy aktuális családi ügyeinket. Megbeszélhetjük az idősebb családtagjainkkal, jövő béli ügyeinket, terveinket, illetve feloldhatunk régi sérelmeket, és lezárhatunk lezáratlan ügyeket. Használjuk ki az IDŐ kegyét! Vasárnap is igen aktívak lehetünk, viszont ügyeljünk arra, hogy ügybuzgóságunkkal ne sértsük meg környezetünk tagjait. Lehetőleg mielőtt cselekszünk, kérdezzük meg, hogy az a jelenlévőknek is megfelel e. Amennyiben betartjuk eme egyszerű szabályt, úgy hetünket kellemes beszélgetéssel, vidáman zárhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése