2014. május 25., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.05.26-06.01-IG)

                             

Hetünket is kellemes idillben kezdhetjük. Az akarati tényezőnk (Mársz a Mérlegben) is hosszú hetek után a hétvégén megkezdte előre mozgását, így cselekedeteinknek immár látszata is lesz. Amire figyelnünk érdemes, az az Ikrek Nap- Halak Neptun kvadrátja, amely egész hetünket érintheti. Az Ikrekre jellemző szétszórtság, és a Halakra jellemző elúszás nehezítheti most mindennapjainkat. Lehetőleg figyeljünk megsejtéseinkre, sugallatainkra, és amennyiben valami nem akar összeállni, úgy ne ragaszkodjunk most azon tervünk merev betartásához. 


Hagyjuk másik időpontra a megvalósítást, így elkerülhetővé válik, a napi káosz kialakulása. Lehetőleg tartózkodjunk a bódító szerek használatától, mint az alkohol, a gyógyszerek és egyéb anyagok. Amennyiben valamilyen egészségügyi problémával állunk szemben, úgy inkább a gyógynövények illetve a homeopátia világában keressünk támaszt.
Szerdán este háromnegyed kilenc előtt ünnepelhetjük az Ikrek havának Újholdját. Teliholdig megfogalmazhatjuk, hogy mit szeretnénk megnöveszteni magunkban. Érdemes tisztázni képességeinket, belső (m)érték rendünket. Csütörtökön Napkelte előtt egy órával köszönthetjük, a Bika jegyébe hazatérő Vénuszt. Mostantól érzelmi életünk egy kitartóbb, stabilabb, a formai szépségek világa felé forduló alapállást vesz fel. Érdemes kihasználni a lehetőséget, így az elkövetkezendőkben nagy sikerrel szépíthetjük környezetünket. Megfigyelhetjük, hogy érzelmi életünkben inkább a kitartás, a ragaszkodás veheti át a főszerepet. 

Amennyiben a lélegzetfigyelésen keresztül követjük érzelmi mozgatottságunkat, úgy igen hasznos tapasztalásokra juthatunk ezen a területen! Közvetlenül a delelés előtt köszönthetjük, a Rák zodiákusba érkező Merkuriuszt. Megfigyelhetjük, hogy gondolataink mostantól egészen Június 17-ig, a családdal kapcsolatos ügyeink rendeződésének irányába fordulhatnak. Figyeljük meg a lélegzet érzetén keresztül, hogy az Ikrek Merkuriusz racionalitását, hogyan veszi át –az átlépés után-, a Rák jegy vizes jellege. Mostantól gondolkodásunkra inkább az érzelmesség lesz a jellemző, ami leszűkülhet a család közvetlen tagjaira.


Hétvégénket, a Nap-Mársztrigon harmóniájában zárhatjuk. Amennyiben társunkkal együtt, illetve másokért cselekszünk, úgy abban most igen hatékonyak tudunk lenni. Figyeljünk oda önérzetünk vélhető sérelmeire, amely a hétvégén igen találékony formában jelenhet meg bennünk. A Hold, most a Rák zodiákusban halad, amely az otthona, így az ismét fellángoló átfutó feszültség rövid megnyilvánulását tapasztalhatjuk különböző dühös sérelmek formájában. Amennyiben savasodást tapasztalunk emésztőrendszerünkben, úgy végezzünk hashajtást, illetve lúgosítsuk magunkat citromos vízzel, szódabikarbónával, vagy a reggeli langyos víz fogyasztásával. Hasznos gyógynövények lehetnek most, a citromfű, az édeskömény, a koriander, a fodormenta, a bazsalikom és a tüdőfű.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése