2014. június 22., vasárnap

Összeolvadás Talizmán

Lápisz lazulival készült........egy hölgy küldte el ezt a két szépséges kristályt,hogy Talizmán szülessen belőlük ... rögtön érezhető volt, hogy ez a két külön létező kristály egy..és összeolvadni szeretnének ...mert szerelmesek....mert összetartoznak......
Összeolvadás Talizmán

Csak az érintése létezett a bőrömön. Semmi másra nem tudtam gondolni, csak a bőrömön vándorló kezére. És megkérdezte, halk, érzéki, alig hallható hangon: 
- Most mire gondolsz? 
Hát mire gondolnék, Istenem, mire gondolhatnék, amikor itt vagy, és nem csak itt vagy, de hozzám érsz, érinted vágyakozó bőrömet azzal a finom, édes kezeddel! Arra gondolok, hogy bárcsak soha ne érne véget ez a pillanat; az idő, a kegyetlenül rohanó idő megállna, örökre, és mi örökre itt maradnánk, te örökre a testemet érintenéd, én pedig örökre ezt a gyönyört érezném. Arra gondolok, hogy szeretlek. És a világba akarom ordítani, hogy mindenki hallja, szeretlek. Arra gondolok, hogy olyan ez, mint a tánc, aminek kezdő lépését hetekkel ezelőtt megtettük. Azóta játszunk egymással, táncoljuk a vágy mozdulatait, beszéljük a vágy szavait. Táncolni akarok még, mert a szívem is táncol.

A Talizmán álmok szárnyán érkezett, kezeim közt formálódott....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése