2014. október 1., szerda

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.09.29-10.05-IG)Mint tapasztalhattuk, a múlt heti életeseményeink már jóval vidámabbak, felszabadultabban megoldhatóak voltak, mint az elmúlt hónapok időszakában megtett feladataink. Az elkövetkezendő időszakot a cselekvésben megtett erő és dinamika jellemezheti. Igyekezzünk kihasználni a kapott erőt és lendületet, a terveink megvalósításában. A tűz jegyekben mostanság egy közel két hétig tartó harmonikus fényszög segíti, jövőbeli elképzeléseink megvalósítását, itt a jelenben. A Kos jegyében masírozó Uránusz váratlan, lendületes ötleteket hozhat, az Oroszlán jegyében méltóságosan haladó Jupiter, a nagy terveket szövögetheti, illetve a megfelelő magasabb ideákat és cselekvő erőt, a Nyilas jegyében haladó Mársz, akaratunk szimbolikus jelölője támogatja. Figyelmünket mindenképpen tartsuk a légzés áramlásán, hiszen a tüzes harmóniában, könnyen túlszabhatjuk a méreteket és hamar a túlzások, besokallások állapotában találhatjuk magunkat. Terveinket méretezzük reálisan lehetőségeinkhez. Legyünk magunk számára magunk a mérvadóak. Különösen figyeljünk a túlzásokra (Pl: túlköltekezés!!!), hiszen ezek most, mint rablók jelenhetnek meg az életünkben, a tulajdonságok szintjén. Természetesen a megvalósulás után már konkrétan is érzékelhetjük tetteink „gyümölcsét”, kinek-kinek savanyú, vagy édes mivoltában. A Mérleg havában lubickolhatunk a harmónia fürdőjében, hiszen Hétfőn késő este a jegy uralkodója a Vénusz is hazatért. Az elkövetkezendő közel egy hónapban figyeljük meg magunkban, milyen is az, amikor szeretnénk létrehozni a tökéletes összhangot önmagunkban - ez által környezetünkkel -, és ebben komoly segítő erőket tapasztalhatunk meg. 

Különösen kiemelt figyelmet érdemes fordítanunk, a Merkuriusz jelenlegi helyzetére, hiszen gondolkodásunk jelölője mostantól, egészen Október 26-ig, látszólagos hátráló – retrográd –mozgást végez, amely a mindennapjainkban is érzékelhetővé válik, a szimbólumon keresztül megfigyelve. Konkrétan, közlekedésünk lehet lassabb, akadályoztatottabb, illetve megtapasztalhatunk visszatérő élethelyzeteket, amelyeket ebben az időszakban elemezhetünk, és a harmónia jegyében rendezhetünk. Éljünk, a felkínált lehetőségekkel! Legyünk igen óvatosak a közlekedésben, hiszen ilyenkor baleset veszélyesebb helyzetek alakulhatnak ki, illetve a rend éber őrei is fokozottabban tevékenykedhetnek az utakon… Tartsuk be a szabályokat, legyünk udvariasak, előzékenyek. A társkapcsolatokban nyílnak meg most jó lehetőségek, nagyobb távlatok, hiszen rendezhetővé válnak régi sérelmek, illetve, kialakulhatnak rendezettebb emberi kapcsolatok. 


Tudatosságunk fényességes jelölője -NAP - kerülhet a héten feszült helyzetbe, a Bakban menetelő Plútóval. Megélhetünk belső tudati átalakulásokat, amelyekből komoly következtetéseket vonhatunk le, a jövőnkre vonatkozólag. Élettani szempontból, a keringés ingadozására számíthatunk. A magas, illetve ingadozó vérnyomásban szenvedők legyenek különösen éberek, hiszen elsősorban Őket érintheti a feszültség kellemetlenül. Különösen a társ, a mások felől érkező durva impulzusok okozhatnak szív és agyi elégtelenséget a keringésben.Érdemes segítségül hívnunk a gyógynövényeket, különösképpen a Galagonyát, és a Bazsalikomot, melyek segítenek a durva ingadozások felszámolásában. Lehetőleg kiránduljunk sokat, és keressük az izzó galagonya lelőhelyeket…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése