2014. október 5., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.10.06-10.12)

                                
Hetünket áthatja, a tűz jegyekben futó trigon, amely igencsak komoly tettrekészségre sugallhat. Amennyiben van megvalósítandó tervünk, akkor jól tesszük, ha cselekvésre szánjuk el magunkat, hiszen most gyorsan és harmonikusan meg tudjuk valósítani ötleteinket. Különösen visszatérő lehetőségek tárulhatnak fel előttünk. Igyekezzünk befejezni, befejezetlen műveinket. A Skorpióban, látszólagos hátráló mozgását végző Merkuriusz, most erre mutat rá. Segítő erőket is tapasztalhatunk, hiszen a Mérleg Nap és a Mérlegben, otthonában tündöklő Vénusz, most az említett Tűz-Trigonnak a csúcsára kerül, így egy Sárkányt alkotva az Égen, szimbolikusan jelzi, hogy mostani cselekedeteinket az „ÉGI SÁRKÁNY” vezetésével vihetjük végbe.


Szerdán két fontos égi esemény tetőzését figyelhetjük meg. Déli egy óra előtt néhány perccel, a ünnepelhetjük, a Mérleg havának Teliholdját, melyet érdemes szer-tartásos keretek között köszönteni. Fogalmazzuk meg magunkban, hogy a Skorpió Újholdig, mit szeretnénk elengedni. Figyelmünket főleg, a kapcsolati, társkapcsolati kérdésekre érdemes fókuszálni. Figyeljük meg, hogy kapcsolódásainkban, mik azok a berögzültségeink, amiktől szívesen megválnánk.
Szintén érdemes figyelni, a Mérleg Vénusz és a Bak Plútó kvadrát fényszögére, amely kíméletlen érzelmi támadásokat is felszínre hozhat. Lehetőleg kerüljük a durva, kegyetlen megnyilvánulásokat, hiszen ezekkel másoknak igen komoly sérüléseket okozhatunk. Magunknak pedig kellemetlen következményeket.

Érdemes galagonya főzetét fogyasztanunk, némi petrezselyemmel és friss bazsalikom levéllel, hiszen vesénk állapota és jó kedélyünk igencsak összefüggésben vannak. Lehetőleg védjük derekunkat, melegítsük vesénket, hiszen a vesegödör a háton, a bordaívek alatt hamar kihűl, és akkor érzelmi életünk is rideggé válhat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése