2014. október 26., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.10.27-11.02-ig)

                     
Amennyiben megfigyeltük, a múlt hét csütörtöki napja óta beállt energetikai háttérváltozásokat, úgy konstatálhatjuk, hogy a víz energia túlsúlya igencsak megnövekedett. A Skorpió havában, jó, ha figyelünk érzelmi mozgatottságunkra, sértődékenységünkre, hiszen ezen a terülten szenvedhetjük el és oszthatjuk ki a legmaradandóbb sérüléseket.  Mivel a Vénusz is ebben a jegyben tartózkodik így fokozottan ügyeljünk vesénk folyadék tartamának megfelelő hőmérsékletére. Igyekezzünk derék tájékunkat melegen tartani, a vesében esetlegesen felhalmozódott méreg anyagokat pediglen kihajtani. Ennek legegyszerűbb módja, a megfelelő gyógynövények használata, mint például a: zsurló főzete, a petrezselyem  levelének forrázatszerű fogyasztása, koriander, édeskömény, orvosi ziliz főzete, adott esetben pedig boróka főzettel érdemes a súlyosabb lerakódásokat kihajtani. Természetesen a felsorolt növényeket egyszerre is fogyaszthatjuk, a megfelelő módon elkészítve.  Ezen felül, a nyers gyömbér, kurkuma, rozmaring szerecsendió, szurokfű, kakukkfű, galagonya növények fogyasztása még igen javallt. A fentebb említett gyógynövényeket nemcsak teaként fogyaszthatjuk, hanem belefőzhetjük ételeinkbe is. Kiváló ízeket adnak leveseinknek, főzelékeinknek, raguknak, sült húsoknak és egyéb ételeinknek. A hatóanyagok ebben a formában is kinyerhetőek.


Használjuk ki a gyógyfürdők, szaunák adta lehetőségeket, hiszen a Skorpió időszaka igen alkalmas, a test vérháztartásának és nedvkeringésének a megtisztítására. Lelki-tudati folyamataink (Érzelem, gondolkodás, akarat) szempontjából pedig a lélegzet áramlásán keresztül figyeljünk kritikus, sértő gondolatainkra, valamint bosszúálló, megbocsájtást nem ismerő, kíméletlen tulajdonságunkra, amely ezen időszakban megbújhat bensőnkben. Amennyiben tehetjük, a Skorpiónak használjuk inkább gyógyászati képességeit, hiszen ezen a területen komoly belső „sikerekhez”, felismerésekhez juthatunk. Leplezzük le megbúvó mérgeinket! Használjunk meleg olajos masszázst, amely rágalmasítja lelkünket, és finomítja kapcsolati képességeinket. Figyeljünk megsejtéseinkre, hiszen a Skorpiójegyében lévő Nap és a Vénusz, a héten, egy trigonos harmóniát ád a Halak Neptunnal. Sugallatok, álmok  formájában is komoly felismerésekre juthatunk. Vegyük komolyan lelkünk finom rezdüléseit!

Hetünket bátran tölthetjük az önmegfigyelés, önfelismerés jegyében. Valósítsuk meg a belül megjelenő gyógyító képeket világunkban is. Éljünk lelkünk transzformatív képességével.  Ne feledjük, hogy teremtői képességekkel bírunk. Alakítsuk –át életünket jobbá, szebbé, amihez nem kívánatos berögzültségeinktől kell csupán megszabadulnunk. Ismerjük fel ezeket, és forduljunk az önismereti technikák felé. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése