2014. november 17., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2014.11.17-11.23-ig)

                               
Hetünk első része, a Skorpió jegyében együtt álló Nap- Szaturnusz belátásokkal teli, kissé nyomasztó élményével telhet. Figyelmünket mindenképpen koncentráljuk, az orrnyíláson beáramló lélegzet érzetére, hiszen így mély élményeket meríthetünk eme ritka konstelláció erejéből. Gyökér okokat fedezhetünk most fel magunkban, amelyek életünk menetét eddig gátlóan befolyásolhatták. Hétfőn este lép át a Mérleg jegyébe a Hold, így önérzetünk mostantól egészen Csütörtök Napkeltéig, a társra, a másra lehet ráhangolódva. A Kedden és Szerdán megjelenő feszültségeket, így előre „látva” kezelhetjük, kedvességgel, odafigyeléssel. Ebben nagy segítségünkre lehet, a bazsalikom és a rozmaring áztatmánya, amely jókedvre, derűre serkenti a lelket. 


Érzelmi életünk zavarait tapasztalhatjuk, a hét köznapjaiban. A Vasárnap este, a Nyilas jegyébe lépő Vénusz- érzelmeink jelölője -, egy kvadrát feszültségbe kerül, az ippeg hátráló mozgását kezdő Neptunusszal, a Halak jegyében. Lehetőleg kerüljük az ajzó, stimuláló, kábító szereket, italokat, illetve az erkölcsi kihágásokat, karambolokat. Igyekezzünk sugallatainkat, megsejtéseinket értelmezni, hiszen most azokban találhatjuk a megoldás kulcsát. Amennyiben álmodunk, úgy értelmezve azt, segítséget kaphatunk bensőnkből, problémáink megoldására. A nyugodt, teljes lélegzet itt is kimagasló segítséget tud adni, lelkünk esetlegesen kibillent részének. Ne feledjük, hogy a nyugodt légzés, nyugodt elmét eredményez!!!
Péntektől már érzékelhetjük azt a Vasárnap hajnalban tetőző gondolati feszültséget, amely a Skorpió Merkuriusz és az Oroszlán Jupiter között alakul ki. Méltatlan, igaztalan beszéddel találkozhatunk, amely minket is érinthet. Őrizzük meg nyugalmunkat, és amennyiben lehetséges, úgy igazítsuk ki a félre csúszott gondolatokat, cselekményeket. Legyünk igen éberek az utakon, hiszen ezekben a napokban fokozott a balesetveszély lehetősége, illetve a kapcsolatainkban is óvatosan közlekedjünk. A Jupiter a törvények URA, így mindenképpen „behajtja” az esetleges kihágásokat. Amennyiben lehetséges, úgy gyakoroljuk a kevés beszéddel történő kommunikációt, hiszen az most eredményes gyakorlat tud lenni.

Jól tesszük, ha Szombaton délelőtt szertartással köszöntjük a Nyilas jegyébe lépő napot és közvetlenül fél kettő előtt, pedig a Holdat. Fél kettőkor Ünnepelhetjük, a Nyilas jegyének Újholdját, amely egy új kezdet is lehet a jövőre nézve, hiszen az elmúlt hetek kissé nyomasztó lelki élményeit mostantól egy vidám, nagyvonalú, jövőt tervező hozzá állás válthatja fel. Kiváló lehetőség nyílik magasabb rendű tanulmányok elkezdésére, folytatására, illetve rég elfeledett ideáink megvalósítására. Használjuk ki az IDŐ kegyét!    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése