2015. február 22., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2015.02.23-03.01-ig)

                               
Amennyiben követjük a bennünk zajló változásokat, úgy tapasztalhattuk, hogy érzelmi és indíték béli dinamizmusunk élénkebb, erőteljesebbé vált. A múlt héten, pénteken hajnalban léptethettük át, a Vénust és a Márszot, a Kos jegyébe. Érzelmi jelölőnk így száműzött helyzetbe, míg akarati jelölőnk uralmi pozícióba került, a Kos zodiákusban. Ez annyit jelent, hogy az akaratunk javarészt diadalmaskodni fog, az érzelmeink felett. Lehetőleg ne veszítsük el józan ítélő képességünket, hiszen a Kos zodiákus hirtelen tüzes hajlama, okot adhat, a „fejjel a falnak” típusú cselekményekre. Mind eközben tudatosságunk fényességes URA, a Nap is átlépett, a Halak Zodiákusba, ahol a karitatív, mindent átható vizes jellegét mutathatja meg. Hétfőn éjfél után nem sokkal jegyet vált a Hold, így önérzetünk jelölője mostantól Szerda hajnalig, egy földiesen stabil arcát mutathatja felénk. Hétfőn kora délután tetőzik, a Halak Nap- Nyilas Szaturnusz kvadrátja, amely egy nyomasztóan labilis állapotot mutathat számunkra. 


Amennyiben talajvesztettséggel, önbizalom hiányával, depresszív belső bizonytalansággal szembesülünk önmagunkban, úgy jusson eszünkbe, hogy másnapra már se híre, se hamva nem lesz ennek a belső állapotnak. Hetünket dinamikus megvalósításban tölthetjük, amennyiben kihasználjuk az Ég adta lehetőségeket. A Vénusz és a Mársz harmonikus fényszögei jó alapot adhatnak, a be nem fejezett ügyeink elintézéséhez, illetve új tervek elindításához. Óvakodjunk a kapkodástól, indulatos megnyilvánulásoktól, hiszen a tüzes jegyek erre is bőven adhatnak hajlam szerinti okokat. Próbáljuk a légzésünkön keresztül felvenni a ritmust, a dolgok elintézéséhez. Csütörtökön hajnalban, kulminálódik a Nap- Neptunusz együttállása a Halak jegyében. A Nyilas Szaturnusz kvadrátja még diszkrét távolságból érinti az együttállást, így esetleges bizonytalanságunkat lehetőleg ne fokozzuk stimuláló szerekkel! Várjunk egy-két napot, a dolgok rendezésével, illetve hallgassunk megsejtéseinkre, sugallatainkra, hiszen ilyenkor ezen belső képességeinkre bátran támaszkodhatunk. Óvakodjunk az elúszástól, és az esetleges túlzott karitatív ténykedésektől. Várjuk meg, amíg konkrétan segítséget kérnek tőlünk, és akkor lépjünk az ügyben. Szabjunk határt magunknak! Igyekezzünk ügyeinket időre rendezni és ne vállaljunk több feladatot annál, mint amit bizton el tudunk végezni.

Pénteken a Rák Zodiákusba lép önérzetünk jelölője, a Hold. Mivel a Bakban araszoló Plútó és a Kosban menetelő Uránusz kvadrát feszültsége élesedőben van, így a Hold egy T-kvadrát feszültségben szenvedheti el, a világunkban zajló események dinamizmusát. Amennyiben a gyomorban görcsös feszültséget, emésztésünkben túlzott savasságot tapasztalunk, úgy használjunk édeskömény és koriander főzetet, amellyel megelőzhetjük a savak okozta belső felmaródásokat. Legyünk résen a családi viták elkerülésénél, hiszen a Rák Zodiákusban a Hold otthonában van, ezért fokozottan érzékeny a külső behatásokra, sérelmekre. Nem könnyíti helyzetünket, a Vízöntő Merkuriusz - Oroszlán Jupiter szembenállása sem, amely visszatérő igazságtalanságra, fixa ideák erőszakos érvényre juttatására hívja fel a figyelmet. Legyünk igen éberek a közlekedés terén is, hiszen a mostanság elkövetett törvénytelenségeknek, komolyabb vonzatai is lehetnek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése