2015. március 29., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2015.03.30 – 04.05-ig)

                                 
Ismét mozgalmas hét elé nézünk. Hétfőn, az Oroszlánban lévő Hold nagyvonalú, uralkodói allűröktől nem mentes önérzeti tévképzeteivel találhatjuk magunkat szembe. Lehetőleg igyekezzünk lefülelni, felismerni a mindennapjainkban az említett tulajdonságokat. Mivel, a Hold, a Jupiterrel lesz együttállásban és a Bikában tündöklő Vénusszal pedig kvadrátban, így sértődékenységünk fokozódását tapasztalhatjuk, amely most makacssággal párosulhat. Amennyiben főleg anyagi és pozícióbeli nézeteltérésekkel találkozunk, úgy lehetőleg ne most akarjuk bizonygatni igazunkat. Várjunk kedvezőbb pillanatra. Lehet az is, hogy a dolgok a hét további napjaiban „maguktól” megoldódnak. A nap folyamán tetőző Vénusz –Plútó trigonja, segíthet bennünket érzelmi harmóniánk formába öntésében. Amennyiben forma alkotó ötleteink vannak, úgy lehetőleg valósítsuk most meg azokat.
Kedden hajnalban a Nap kelte előtti órákban lép át gondolkodásunk jelölője, a Merkuriusz, a Kos zodiákusba. Mostantól gondolkodásunk, közlekedésünk, kommunikációnk tettre késszé válhat. Lehetőleg ügyeljünk indulatainkra. Kommunikációnkban is megjelenhet az indulatosabb beszéd, ezért, amennyiben tudunk magunkon uralkodni, úgy kerüljük a káromkodást, a csúnya beszédet! A MAGIAR nyelv számtalan kifejezést kínál arra, hogy választékosan fejezzük ki magunkat… Éljünk teremtett nyelvezetünk ÉLŐ lehetőségével!


Estefelé köszönthetjük, az Uralmi pozíciójából (KOS), száműzött helyzetébe (BIKA) érkező akaratiságunkat (MÁRSZ). Mostantól indítékainkon a megfontoltság, a forma szépségének vágyása, a nemi ösztön felerősödése lehet úrrá! Igyekezzünk figyelni a jelekre és lehetőleg kerüljük a túlzott étkezést, a nehéz, emészthetetlen étkek fogyasztását, mert hamar a nehézkesség súlyának nyomasztása alatt találhatjuk magunkat. Mind a Vénusz, mind a Mársz, a Bika jegyében tartózkodik, így stabilizálhatjuk magunkat, erőt, tartalékokat gyűjthetünk évünk további részéhez. Lehetőleg ne a testsúlyunkat szaporítsuk! Esténkre a Szűz zodiákusba érkező Hold teheti fel a „koronát”, amely kimondottan a beosztásra, szerénységre hívja fel a figyelmünket.
Szerdán önérzeti bizonytalanságot tapasztalhatunk. Legyünk résen az étkezéssel, hiszen a Hold révén a gyomor lehet a legérintettebb az ügyben.
Csütörtökön kora délután kulminál a Kos Merkuriusz és a hátráló Nyilas Szaturnusz  trigonja. Bölcs meglátások, beszélgetések segíthetnek minket dolgaink, ügyeink haladásában. Fogadjuk meg a szívélyes jó tanácsokat, hiszen most még a Kos Nap és az Oroszlánban hátráló Jupiter bőségét is élvezhetjük. Használjuk ki az Égiek kegyét, és lássunk neki feladataink, terveink megvalósításához, hiszen ehhez, most zöld jelzésünk van!

Hétvégénket a Telihold, tündöklő fényében tölthetjük, amelyet Szombaton kora délután ünnepelhetünk. A Kos Nap – Mérleg Hold kiteljesedése a társakkal, a másikkal való kapcsolatra hívja fel figyelmünket. Vizsgáljuk meg kapcsolatainkat és amennyiben önösséget, agressziót vélünk azokban felfedezni, úgy a Hold fogyásával analógiában, fogyasszuk el azokat. A  Vasárnap tetőző Nap-Plútó kvadrátjának feszülését, most ehhez segítő erőként is felfoghatjuk. Forgassuk ki gatyájából berögzültségeinket, fixált rögeszméinket, és igyekezzünk azokat átértékelni, elégetni, a „pokol tüzének” (NAP-PLÚTÓ kvadrát) segítségével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése