2015. április 19., vasárnap

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2015.04.20-04.26-ig)

                                 
Hétfőn virradóra igen komoly föl elemi túlsúlyt tapasztalhatunk magunkon. Reggeli felkelésünk lehetőleg legyen korai, és végezzünk jóga gyakorlatokat, hiszen az esetleges összetörtség élményeket így tudjuk a legegyszerűbben kompenzálni és megfigyelni. Délelőtt háromnegyed tizenegy előtt nem sokkal köszönthetjük Tudatosságunk Fényességes Urát, a Napot, a Bika zodiákus jegyében. Ettől a pillanattól, egészen Kedd hajnalig, négy bolygó lesz a Bika jegyében, ami igen jelentősen emeli a föld elem túlsúlyát életünkben. A Nap, a Merkuriusz és a Mársz még közel egy hónapig fognak itt tartózkodni, így megalapozhatjuk anyagi biztonságunkat, hiszen a Bika jegye, a földelem fix arcát képviseli.


 Vizsgáljuk meg magunkban, hogy miként tudjuk lerakni az alapokat, amin életünk tartópillérei biztonságban tudnak állani a későbbiekben. Megfigyelhetjük a föld elem túlsúlyos arcát is, hiszen a birtoklási vágy, az anyagiak utáni sóvárgás (a só, mint ásvány, megköti a vizet élettanilag!), az anyagi javak tárolására és felhalmozására való igény is megjelenhet bennünk. Lehetőség szerint estére már ne együnk szilárd ételt, hiszen emésztésünk mostanság igencsak lassú, tárolási fokozatba kapcsolhat. Ennek következménye lehet, az elhízás… Lehetőség szerint ébredjünk a Nappal, mozogjunk a természetben és kerüljük a kényelmes henyéléseket, amelyek a Bika jegy HAJLAMÁT erősítik. Használjuk ki a Bika Merkuriusz és Mársz együttállását, amely ippeg egy harmonikus fényszögben kapcsolódik a Bakban masírozó Plútóhoz. Ennek tükrében formatervezői és kivitelezői képességünket bontakoztathatjuk ki a hét közepe tájékán. Valósítsuk meg a korábban eltervezett, de nem kivitelezett ötleteinket, így átformálhatjuk életünket is. Ebben segítségünkre lesz szépérzékünk és stabilitásra való késztetésünk is. Hetünk további részében szemlélhetjük és mértékkel élvezhetjük, a javak bőségét, illetve a természet színeinek kibontakozását. Hallgassunk megérzéseinkre, intuitív meglátásainkra, hiszen most ötleteinket ezeken keresztül tudjuk realizálni.


Élettani szempontból a földelem túlsúlyát, nyújtó gyakorlatokkal tudjuk a legegyszerűbben harmonizálni. Mielőtt kikelnénk az ágyból, nyújtózzunk minél többször és vegyünk mély lélegzetet a nyújtózásokhoz. Ez által tapasztalhatjuk, hogy összetörtségünk enyhül, éberségünk, frissességünk viszont kierősödik. Semmi esetre se aludjunk vissza, mert akkor belealszunk a Napkelte után megjelenő napi víz energetikai túlsúlyba, ez által napunk nyomasztott, összetört lehet!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése