2015. május 11., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2015.05.11-05.17-IG)

                               

Hétfő reggeli ébredésünkkor, tapasztalhatunk igazságtalansággal, méltánytalansággal kapcsolatos érzeteket. A Vízöntőben haladó Hold (önérzetünk jelölője), szemben áll, az Oroszlánban haladó Jupiterrel (tér igény, törvényesség jelölője). Élettanilag a máj és a gyomor érzeteit tapasztalhatjuk feszültnek. Ébredéskor igyunk meg egy pohár meleg vizet (7 korty), amely segít a gyomorban lerakódott hurutok eltávolításában és tovább haladásában. 
Emésztőrendszerünket ezúton tudjuk a legegyszerűbben tisztán tartani. A délelőtt folyamán társunkkal kapcsolatosan kaphatunk torz képet, amelyet önérzetünk  görbe tükreként  értékelhetünk.  A Bikában haladó Nap kvadrátja a Vízöntő Holdra. Napunk és hetünk további részében jó, ha figyelmünket a múlt héten már említett Merkuriális folyamataink felé fordítjuk, hiszen mostantól, egészen Június 29-ig az Ikrek jegyében oda-vissza jövő-menő Merkuriusz, 90 fokos, kvadrát feszültségbe kerül, a Halak jegyében haladó Neptunusszal. Legegyszerűbben a kommunikációnkban és a közlekedésen keresztül tapasztalhatjuk meg az említett feszültséget, amelyet az Asztrológia bolygó szimbólumai jeleznek előre számunkra. Ennek tükrében, végig szemlélhetünk magunkon belül egy hosszabb gondolkodási folyamatot, amelyben megfigyelhetjük azokat a buktatókat, amik életünk mindennapjainak problémáit okozzák. Amennyiben a légzésünk áramlásán tartjuk a figyelmünket, úgy felfedezhetjük magunkban például a félreértéseket, amely ezen időszakra igencsak jellemző tud lenni. 


Megfigyelhetjük ezen felül, hogyan akadozik a közlekedés, a bennünk fellehető gondolkodási feszültségekkel összefüggésben.
Kedden hajnalban Nap-kelte előtt köszönthetjük akaratiságunk jelölőjét- a Mársz bolygót-, az Ikrek zodiákusban. Mostantól fokozottan ügyeljünk cselekményeinkre, hiszen a Mársz is hamarosan találkozik a Neptunusz kvadrátjával, ami cselekményeinkben is okozhat kaotikusságot. Az Ikrek jegyére jellemző a racionális intelligencia, a kapcsolatok, kapcsolatrendszerek kiterjesztése, a dolgok több csatornán történő futtatása, amely most a Neptunusz kvadrátjában komoly káoszt okozhat az ember életében! Lehetőleg igyekezzünk egyszerre egy dolgot csinálni!!! Próbáljuk meg, hogy milyen az, amikor figyelmünket a lélegzet áramlásán keresztül vezetve, egy dologra koncentráljuk. Amennyiben tapasztalást tudunk szerezni magunknak az említett témakörben, úgy ráébredhetünk arra, hogy életünk menetét egyszerűbben, könnyedebben is vezethetjük.
Továbbá ügyeljünk arra, hogy cselekedeteinkbe bele vitt erőt, a törvényesség keretein belül tegyük meg, hiszen a Nyilas zodiákusban hátráló Szaturnusz ippeg szembenállásban lesz az említett jelölővel.
Hetünk további részében jó megsejtéseinkre alapozhatunk, kiemelten a családi ügyekkel kapcsolatban. A Halak zodiákusban haladó Neptunusz harmonikus fényszöge, a Rák zodiákusban haladó Vénusszal, a bennünk működő együtt érző gyógyító képességét mutathatja meg nekünk. Figyeljük érzelmi mozgatottságunkat, hiszen most jó megérzéseink segíthetnek megrekedt családi folyamataink áramlásának helyreállításában.

 Hetünket a Bikába lépő Hold stabilitást, ragaszkodást megjelenítő önérzeti önátélést megjelenítő képeivel, érzeteivel zárhatjuk. Vizsgáljuk meg, hogy önértékelésünk reális talajon áll e?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése