2015. május 18., hétfő

ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS (2015.05.18-05.24.)

                   

Hétfőn hajnalban ünnepelhettük, a Bika havának Újholdját. Gondoljuk át, hogy a stabilitás kialakításában mit szeretnénk megnövelni Teliholdig. Gondoljuk végig, hogy a stabilitás az nem egy külső tényező, hanem a belső folyamataink harmóniájából fakadóan tud létrejönni.  Hetünk további részében a már említett kaotikus és bizonytalan állapotok megfigyelésében jeleskedhetünk. Maguk a nehézkes, kissé depresszívnek tűnő szituációkat azért taglaljuk konzekvensen, mert ezek a kibillentségek okozzák életünk problémáit.  Természetesen nem az a célunk, hogy bárkit is elijesszünk az élet örömeitől, hanem inkább az éber figyelem felkeltésén van a hangsúly. amennyiben figyelmünket kitartóan a lélegzet érzetén igyekszünk tartani, úgy rájöhetünk, hogy a nehezebb élethelyzeteket is könnyebben tudjuk majd venni, így azok átlátása, megértése könnyedebbé válhat. Bár a felkínált módszer egyszerűnek tűnhet, viszont a hatása jóval nagyobb lehetőségeket kínál a gyakorlónak, mintsem azt első olvasatra gondolhatnánk.


 Az elkövetkezendő két hétben igyekezzünk keveset vállalni és betartani azt. Amennyiben nem kimondottan fontos, ne vállaljuk túl magunkat. „Hagyjuk a dolgokat a maguk útján menni.”  Akaratiságunkat, szándékunkat megfigyelve, próbáljunk meg most ne akarni, mert a bizonytalanság szövétnekében találhatjuk magunkat. Az ikrek Mársz- Halak Neptunusz kvadrátja, egy ködös kimenetelű cselekedetet ígér azoknak, akik az elkövetkezendő tíz napban minden áron el akarnak érni valamit. Elégedjünk meg azzal, amink van és várjunk egy rövid ideig. Uraljuk szándékunk tüzét. Óvakodjunk a bódító, ajzó szerektől, hallucinogénektől,  hiszen mostanság kedvet kaphatunk a kétes kimenetelű bulikhoz.

Érzelmeinket is érheti csorba, különösen a család irányából. Lehetőleg ne kezdjünk el  felforgatni, mert mostanában igen sértődékeny állapotokba zuhanhatunk. Amennyiben a család felől, illetve a család felé támadásokat tapasztalunk, úgy jusson eszünkbe, hogy pár nap múlva se híre, se hamva a szituációnak, a sérelem viszont megmarad!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése